Čistička vzduchu Stadler Form Roger Big

Hodnocení 

STDROGB

Stadler Form

1 ks

Skladem


Smart čistička vzduchu Roger Big pomocí certifikovaných filtrů odstraňuje viry, bakterie, prach a alergeny ve vašem bytě či domě.

HEPA H12 filtry zachytí až 99,9 % koronavirů (SARS-CoV-2) a 99,9 % virů chřipky A, které ohrožují vaše zdraví.

Čistý vzduch v bytě či kanceláři si zajistíte bezstarostným automatickým režimem a ovládáním přes aplikaci.

Více informací

B B

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla

Historie ceny

Čistička vzduchu Stadler Form Roger Big

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Více informací

Parametry

Recenze

Video

Více informací

Jediným stisknutím tlačítka čistička vzduchu filtruje neviditelné viry, alergeny či znečišťující látky ve vašem bytě či kanceláři. Čistička vzduchu díky rychlosti čištění vzduchu (CADR) 736 m3/hod dokáže již za 20 minut vyměnit vzduch v místnosti velké až 104 m2.

Funkčnost a výkonnost čističek vzduchu Roger Big potvrzuje certifikát nezávislé evropské laboratoře Airmid heatlhgroup. Kvalitu Dual FiltraTM potvrdila organizace TÜV NORD, množení bakterií v předfiltru brání hygienická technologie Sanitized®.

Nezávislý test AIRMID potvrdil, že Roger Big filtruje až 99,9 % všech virů chřipky A ze vzduchu za 60 minut. S čističkou vzduchu proti virům tak zůstává ovzduší ve vašem domě i kanceláři čisté a zdravé.

Patentovaný Dual Filter™ je kombinace HEPA H12 filtru a aktivního uhlíkového filtru. Zachytí 100% ultrajemných částic větších než 0,255 mikrometru (test TÜV NORD). HEPA H12 filtr zachytí pyl a prach, ale i ty nejjemnější částice, jako jsou nebezpečné viry a bakterie. Uhlíková část filtru odstraní nepříjemné pachy, škodlivé plyny a těkavé látky.

Výsledky testů v nezávislých evropských laboratořích dokázaly, že čistička vzduchu Roger Big odstraní ze vzduchu až 99,9 % živých virů SARS-CoV-2, které způsobují onemocnění COVID-19. Pomáhá tak udržovat čistý a zdravý vzduch ve vašem domě a bytě.

Textilní předfiltr dotváří design čističky a zároveň odstraňuje ze vzduchu větší prachové částice. Tím chrání Dual Filter™ a prodlužuje jeho životnost. Integrovaná technologie Sanitized® zabraňuje množení bakterií a mikrobů uvnitř filtru.

Pomocí precizního laserového senzoru částic PM2,5 a senzoru přítomnosti škodlivých látek čistička vzduchu Roger Big nepřetržitě sleduje kvalitu ovzduší v domácnosti či kanceláři. Neustále tak máte přehled o aktuálním znečištění vzduchu.

Po zapnutí automatického režimu, čistička nepřetržitě monitoruje kvalitu ovzduší a inteligentně přizpůsobí svůj výkon aktuálnímu stavu vzduchu. Čím je znečištění vzduchu v bytě či kanceláři vyšší, tím vyšší je výkon čističe.

Pokud vás ruší světlo LED indikátorů, které jsou na ovládacím panelu čističe vzduchu, ztlumte jej jediným tlačítkem. V nočním režimu se světelné indikátory vypnou, čistič vzduchu však pracuje nadále.

Pomocí tří barev světelného indikátoru (modrá, oranžová, červená) informuje čistička vzduchu o aktuálním znečištění v místnosti. Přesnou hodnotu znečištění můžete sledovat v aplikaci smartphonu.

Díky inteligentnímu časovači filtru HEPA RESET vás Roger Big upozorní, když je potřeba Dual Filter vyměnit. Doporučujeme jej měnit v intervalu 8 až 12 měsíců, a to v závislosti na znečištění ovzduší.

Dotykový ovládací panel čističky je neviditelný a aktivuje se, když po něm lehce přejdete prstem nebo po krátkém stisku tlačítka zapnutí.

Pomocí mobilní aplikace Stadler Form dokážete ovládat všechny funkce čističky a monitorovat aktuální kvalitu vzduchu kdekoli a kdykoli. Přes aplikaci je dostupná také funkce rodičovského zámku, která deaktivuje ovládací panel čističky vzduchu. Více informací o připojení k aplikaci a jejích funkcích naleznete ZDE.

Jednoduchou manipulaci s čističkou vzduchu zajišťují integrovaná otočná kolečka a dva skryté úchyty. Z místa na místo ji tak umíte přesouvat bez vynaložení velké síly a námahy.

Produktoví designéři vdechli celé rodině Roger (Roger, Roger Big , Roger Little) unikátní design. Díky němu budou tyto čističky nepřehlédnutelným kouskem ve vaší domácnosti. Designéři ve spolupráci s inženýry zabalili vysoký výkon čističek vzduchu Roger do neuvěřitelně kompaktních rozměrů, které je řadí mezi nejmenší na trhu.

Technické údaje

Stadler Form Roger Big

CADR

736 m3/hod

Velikost místnosti
(výměna vzduchu 3x/hod)

max 104 m2 / 260 m3

Velikost místnosti
(výměna vzduchu 5x/hod)

max 62 m2 / 155 m3

Počet filtrů

  • 2x Dual FilterTM
  • 2x textilní předfiltr

Dual FilterTM

HEPA H12 & aktivní uhlíkový filtr

Textilní předfiltr

pratelný, s technologií Sanitized®

Certifikáty nezávislých laboratoří

Airmid, TÜV (Dual Filter)

Senzory

Senzor částic PM2.5

laser senzor

Senzor přítomnosti škodlivých látek

ano

Ovládání

Ovládání přes aplikaci

ano

Automatický režim

ano

Úrovně výkonu

5

Barevný indikátor kvality ovzduší

ano

Časovač vypnutí

1 - 7 hod

Technické specifikace

Rozměry (š x v x h)

420 x 520 x 340 mm

Hmotnost

10,5 kg

Hlučnost

28 – 58 dB(A)

Spotřeba energie

4 – 90 W

Obsah balení

  • 2x Roger Dual FilterTM (kombinace HEPA H12 filtru a aktivního uhlíkového filtru)
  • 1x textilní předfiltr Roger s technologií Sanitized®
  • Síťový adaptér

Parametry

Rozměr místnosti (m2)nad 100
Zvlhčovač (s/bez)bez zvlhčovače
Ionizátor (s/bez)bez ionizátoru
Vzduchový výkon (m³/h)nad 500 (velký)

Recenze

Napsat recenzi

Čistička vzduchu Stadler Form Roger Big

Čistička vzduchu Stadler Form Roger Big

Smart čistička vzduchu Roger Big pomocí certifikovaných filtrů odstraňuje viry, bakterie, prach a alergeny ve vašem bytě či domě.

HEPA H12 filtry zachytí až 99,9 % koronavirů (SARS-CoV-2) a 99,9 % virů chřipky A, které ohrožují vaše zdraví.

Čistý vzduch v bytě či kanceláři si zajistíte bezstarostným automatickým režimem a ovládáním přes aplikaci.

Video

Příslušenství

Doporučené příslušenství nebo související produkty:

Podobné produkty

Produkty ze stejné kategorie: